Patutlah Cantik!.. Bukan Calang- Calang Orang Juga Hanna ni. Tengok Biodata Penuh Heroin Kekasih Paksa Rela ni!..

Setelah sekian lama menyepikan diri dari kaca TV, Remy Ishak nampak nya kembali menyengat apabila lakonan nya dalam drama terbaru terbitan TV3 ‘Kekasih Paksa Rela’.

Mesti ramai yang melting tengok gelagat comel ‘pakcik’ ini kan? Selain daripada Remy Ishak, pelakon comel Intan Najuwa juga kian di kenali ramai. Walaupun masih baru dalam dunia lakonan, Intan Najuwa nampak nya sudah menunjuk kan prestasi yang baik.

Siapakah Intan Najuwa ini sebenar nya? Kat sini admin nak payung beberapa gambar hot dan meletop beliau!

Nama penuh pelakon baru ini ialah Intan Najuwa binti Abdul Wahid. Lahir pada tahun 18/8/97 dan kini berusia 21 tahun. Intan Najuwa merupakan anak kedua dari 3 beradik. Berasal dari Johor. Mulai aktif pada tahun 2015 melalui lakonan nya dalam Hantu Punya Bos & Khabar Dari Casablanca. Intan Najuwa juga merupakan salah seorang pelakon dalam Gantung The Series, tak sabar nak tengok!

Perkara menarik mengenai Intan Najuwa ini adalah dahulu nya beliau merupakan seorang blogger sebelum bergelar artis. Lebih kurang Hanis Zalikha la juga ini kan? Terlebih dahulu popular di blog kemudian baru mencuba bakat dalam dunia lakonan. Bakat lakonan Intan Najuwa rupa nya dicungkil oleh pengarah dan penerbit popular David Te0. Kini Intan bernaung dibawah MIG Metrowealth.

Korang tengok Gambar Last ni Da Kira Cantik kan..

Leave a Reply